Click to listen highlighted text!

Testimoniale

Liniuțe verticale, liniuțe orizontale, cerculețe, cam asta vedeam eu la limba coreeană înainte de a începe cursurile cu Monica. Dupa câteva lecții, toate liniuțele au devenit litere pe care am putut sa le scriu, să le citesc și, culmea, să le și înțeleg. Monica Jung pune suflet  în tot ce face și cu multa răbdare și tenacitatea de care dă dovadă, sper ca până la terminarea cursurilor să mă pot mândri că pot face o conversație decentă în limba coreeană. Mulțumesc, Monica Jung.

Emilia Petrescu, Clasa Prof. Monica Jung

În primul rând, vreau să vă spun cât de mult ador acest curs și cât iubesc tot ceea ce reprezintă Coreea, cultura, limba. Am început acest curs din dorința de a cunoaște limba ce se vorbește în serialele vizionate și am descoperit pe parcurs că este locul  unde mă incarc cu energii pozitive, locul unde nu contează cât de grea este limba sau cât de obosit ești, dacă iubești ceea ce faci, lucrurile par atat de ușoare. Îmi place la acest curs că am posibilitatea să exersez și cu restul fetelor ceea ce învățăm. Întotdeauna am considerat la școală că materia este mai placută la învățat  dacă profesorul reușește să facă acea materie plăcută. Acest curs are acest atu, datorită celor 2 profesoare care pun suflet în predarea acestei limbi. Cât despre curs, este un curs complex pentru începători, ce include atât citire, cât și vorbire, dar și texte audio (pe langa asta putem include și faptul că predarea și învățarea limbii coreene se fac comparativ cu limba română). Închei prin a-i îndemna pe toți care doresc să îmvețe această limbă și probabil sunt susceptibili în ce priveste acest curs, să o facă cu toată încrederea din lume, deoarece vor descoperi pe parcurs niște oameni minunați, oameni care pun suflet în tot ceea ce fac. Iți multumesc, Monica, pentru tot ceea ce m-ai învățat în decursul celor aproape 7 luni de curs, pentru modul tău de a mă scoate din rutina zilnică și de a mă duce într-o lume în care nu am visat vreodată să ajung! Succes tuturor celor care vor decide să înceapa acest curs!

Cătălina Năstase, Clasa Prof. Monica Jung

Cursul Monicăi bate la fund tot ce am găsit pe piață până la ora asta. Aici mă simt acasă: profesoară pe care chiar te poti baza, colegi de clasa puțini și în același asentiment cu mine și atmosfera relaxată. Invățăm de placere și asta se citește pe noi. Nu există presiune sau grabă. De cate ori avem nelamuriri Monica găsește noi modalitați să ne explice. Se adaptează pe cererile grupei și merge în ritm cu ea. Avem o sincronizare perfectă! :-)Din când în când condimentăm cu ieșiri la restaurantul coreean, povești adevărate de acolo și ..kimchi! Datorită Monicăi am reușit să mănânc kimchi adevărat aici în țară fără mari bătăi de cap.Și când mă gândesc că totul a început de la o pagină sugerată de FB....:-) All in all, ca sa nu vă impui capul cu poveștile mele, vă recomand cu caldură să veniți la cursurile organizate de Monica Jung. 'Taniseyo' cum zicem noi pe la cursuri....:-) :-) :-)

Cezara Bratu, Clasa Prof. Monica Jung

In opinia mea, ceea ce pot spune eu despre acest curs este că e INDESCRIBTIBIL. Totul a început de când am descoperit pe pagina unei cunoștințe o mâncare specific coreeană și anume KIMCHI. Ulterior am descoperit-o și pe Monica. Am început să vorbim despre mâncarea coreeană și astfel, am ajuns să o cunosc mai mult. M-am bucurat enorm că am găsit pe cineva cu care să împărtășesc aceleași sentimente despre Coreea și de la care să pot afla mai multe despre stilul lor de viață și despre tradițiile lor. La primul curs m-am simțit ca in al 9-lea cer. Sunt timidă de fel, dar la acest curs am reușit să trec peste timiditate și am devenit mai îndrăzneață. Cursul acesta imi este foarte drag, și îmi simt colegii ca pe o familie. Cât despre curs, pot spune ca are de toate! Concentrare pe măsură și distracție!

Alexandra Feraru, Clasa Prof. Monica Jung

Am început acest curs pentru distracția personală și ocuparea timpului liber, iar structura lui s-a potrivit perfect. E relaxant, amuzant, deschis și ușor de parcurs. Pe mine m-a ajutat să înțeleg regulile de exprimare și să imi dezvolt un minim de vocabular. Cu prima ocazie când ajung în Coreea, cu siguranță o sa ma pot descurca să cumpăr ce am nevoie și să cer direcții. Baftă!

Oana Barbu, Clasa Prof. Bianca Grecu

În primul rând trebuie să multumesc profesorilor noștri minunați care fac aceste cursuri posibile! Sunt foarte încântată de faptul că doar după un număr nu foarte mare de cursuri lucrurile încep să se lege și putem citi și purta conversații în limba coreeană, ceea ce nu credeam că se va întampla atât de repede. Asta se datorează după parerea mea, lecțiilor bine structurate și modului de predare clar și pe înțelesul tuturor.În al doilea rând atmosfera în care se desfașoară cursurile este foarte placută și este interesant să întalnești oameni cu pasiuni asemănătoare cu ale tale.

Iulia Ivan, Clasa Prof. Bianca Grecu

Autentificare

Click to listen highlighted text!
traditional significant cheap replica rolex may be the qualities.
visitors is not able to obtain services the advantage with replica rolex usa.
we have all the fake rolex watches.
inside the high-ranking watch field,rolex replica rolex has a special situation.

save 20% to 60% every day on rolex replica.