Click to listen highlighted text!

Cursuri coreeană în București

Învățați cu noi limba coreeană!

Daca doriți să urmați cursurile academiei noastre sau sa aflați mai multe detalii, scrieți-ne la academia.coreeana@gmail.com, menționând numele, tipul de curs, orarul preferat (sâmbătă sau în timpul săptămânii). Locația sălii de cursuri este în Str Spatarului, nr 31, sector 3 (5 minute de la statia Armeneasca sau 15 minute de mers pe jos de la Universitate)

Tipuri de cursuri:
Coreeană pentru începători -Nivel A1, A1-A2 (3 module)
Coreeană pentru începători-intermediari și intermediari - Nivel A2-B2 (3 module)
Coreeană pentru avansați - Nivel B2-C1, C1 (2 module)
 
Durata unui modul este cuprinsă între 16 și 20 de săptămâni
 
Pretul cursurilor este de 40 lei/2h la grupele de 4-10 persoane.
 
  • NOU! Acum suntem și mai aproape de voi prin cursuri organizate prin videoconferință. Astfel, oriunde v-ați afla, puteți studia la academia noastră. Costul cursurilor este de 40lei/2h (grupe de 3 persoane)
 
 
  • Avantajele cursurilor noastre:
  • Grupe mici
  • Lecții cu suport audio
  • Lecții speciale de conversație, de istorie și cultură coreeană, susținute de un vorbitor nativ
  • Gramatica limbii coreene este explicată prin raportarea la gramatica limbii române, pentru o mai ușoară asimilare a noțiunilor.
  • Diploma de participare eliberată la finalul cursului.
  • Muuuultă voie bună. La noi nu există atmosfera rigidă a unei săli de clasă, suntem o familie în care comunicăm deschis, legăm noi prietenii și, ca să ne mai și distrăm, ieșim împreună pentru a învăța și practic ce înseamnă cultura coreeană^^.

Faceți cunoștință cu echipa noastră:

Monica Jung: 
În primul rând pasiunea pentru Coreea și pentru limba coreeană și în al doilea rând pasiunea pentru predat m-au făcut să încep acest proiect. Mă bucură să văd amploarea valului coreean în România și interesul în creștere pentru limba coreeană, pentru că, într-adevăr, Coreea este o țară care merită cunoscută. Cunoștințele de coreeană îmbinate cu faptul că am fost profesoară de franceză timp de 4 ani, m-au ajutat să găsesc cele mai bune metode prin care să antrenez cursanții să asimileze și să exerseze cât mai mult cunoștințele acumulate la ore. 

 

Pregătire

Facultatea de Limbi Străine, Universitatea Bucuresti (Franceza-Comunicare) 

4 ani de studiu al limbii coreene la Universitate

1 an petrecut în Coreea de Sud, timp în care am luat lecții de coreeană de la vorbitori nativi

 

Jihun Jung

Am venit în Romania acum 16 ani, timp în care am ajuns să cunosc și să apreciez această țară. Faptul că sunt din ce în ce mai mulți români care vor sa învețe despre Coreea m-a facut să vreau să mă implic în acest proiect început de soția mea. A invața temeinic o limbă straină, înseamnă mai mult decat a memora vocabular și reguli gramaticale. Este vital să și practicați noțiunile învățate. Spun asta din experiența pe care am avut-o când am învățat limba română. De aceea, în timpul cursului, vom face regulat exerciții de conversație, dar, pe lângă asta, veți putea vedea și prezentări despre istoria și cultura Coreei. 

 

 

  

 

 

 

Pentru mai multe detalii contactați-ne la:

E-mail: academia.coreeana@gmail.com

Telefon: 0744 65 74 73

Autentificare

Click to listen highlighted text!