Click to listen highlighted text!

Povestea noastră

About University

Totul a început în ianuarie 2014, când am demarat proiectul Rețete coreene pentru acasă by Monica Jung. Am vrut un blog culinar, însă cititorii m-au rugat să le vorbesc și despre experiența mea în Coreea. Astfel, tema blogului s-a extins. În momentul în care mi s-a cerut să dau și lecții de coreeană, mi-am dat însă seama că platforma blogului nu este suficientă pentru a face ceva de calitate.

Astfel, în iulie 2014, am început să ținem cursuri de limba coreeană în București. Am dorit să oferim mai mult decât un simplu curs de limbă, astfel, exercițiile de conversație cu vorbitor nativ și lecțiile de cultură coreeană, sunt și ele prezente. De când am început activitatea, peste 300 de cursanți au urmat cursurile noastre. O parte dintre ei și-au urmat visul de a merge în Coreea cu bursă de studii, iar cursul făcut a constituit o baza bună de plecare pentru evoluția lor acolo. Alți cursanți au intrat cu succes la facultățile cu secție de coreeană, alții au dat cu succes examenul TOPIK, iar unii au venit să învețe coreeana pur și simplu pentru că iubesc Coreea. Puteți citi părerile cursanților noștri la secțiunea TESTIMONIALE

Cursurile offline nu au rezolvat problema amatorilor de cultură și limbă coreeană din țară. Așadar, deoarece nu mi-a plăcut niciodată să fac lucrurile pe jumătate, am hotărât crearea brandului Academia Coreeană Arirang sub care să reunim atât cursurile din București cât și prima platformă online în limba română cu un curs complet de limba coreeană.

Misiunea noastră:
Promovăm limba și cultura coreeană la un standard înalt de calitate, astfel încât iubitorii de cultură coreeană din România să poată beneficia de informații corecte, relevante și cuprinzătoare.

Pasiune, determinare și excelență, acestea sunt cele 3 valori care ne-au condus și ne conduc în acest proiect. Dorim să oferim materiale de calitate, care să îi poată ajuta pe toți cei pasionați de Coreea să pătrundă misterele acestei limbi minunate. Prin urmare, vă invit să faceți primii pași în învățarea limbii coreene împreună cu noi. 

Autentificare

Click to listen highlighted text!